Transmisii mecanice de putere și transmisii sincrone

Despre noi

QUID T SRL este o companie cu o vasta experienta in domeniul transmisiilor mecanice de putere si a transmisiilor sincrone.

Increderea furnizorilor in noi, cunostintele noastre, competenta angajatilor companiei cat si tintele comune ne-a facut sa devenim o firma producatoare, de distributie si de consultanta cu o deservire profesionala in domeniul tehnic.

Funizorii nostrii sunt companii de renume din gama producatorilor de curele sincrone, late si speciale, fulii si roti dintate pentru curele, producatori de elemente pentru transmitere si pozitionare liniara, adezivi, etansanti, antigripanti.

Incepand cu anul 2014 am inceput productia curelelor speciale, dedicate diferitelor aplicatii industriale (masini ambalat produse alimentare si nealimentare, curele pentru morarit, curele pentru industria de cabluri, curele antistatice pentru industria electronica…).

Executam: debitari, frezari, stantari, gaurire in curele, lipire la rece sau la cald a curelelor cat si a diferitelor atasamente peste acestea.

Partenerii nostri: Mitsuboshi – Japonia; Megadyne - Italia; Habasit – Elvetia;

AUTENTIFICARE
CONTACT
Pentru a intra in legatura cu departamentul nostru de vanzari folositi datele de mai jos sau puteti accesa rubrica contact »
Tel.:
+40/727/874243
Fax
+40/359/450545